SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

En trappa upp har vi vårt kiosk. Där finns smörgås, toast, godis, kaffe osv att köpa.
Du får givetvis ha med dig egen mat eller fika. Det finns mikro och kylskåp att nyttja ute i fiket.

Där kan man sitta i värmen och titta ner på vad som händer i ridhuset.

Ibland har vi vår filmduk nere och projektorn igång och visar t ex hästtävlingar eller annat som kan vara intressant. 

 

Om du vill hjälpa till i kiosken/fiket öppet under våra tävlingar. Prata med personalen eller maila till info@ludvikaridklubb.se 

Kioskjour, vad innebär det?

Alla elever vid Ludvika ridklubb kommer att ha kiosktjänst under terminen. Kiosktjänsten innebär att man ansvarar för att kafeterian på övervåningen är öppen under de tilldelade tiderna. I kiosken säljs lättare förtäring som varma-mackor, piroger, nudlar, fikabröd, godis och varm och kall dryck. 

 

Minst en vuxen behöver vara med i kiosken om eleven är under 16 år, om inte annat överenskommits med kioskansvarig eller ridlärare. 
Instruktioner om vad som ska göras samt vart påfyllningsvaror finns är uppsatta i kiosken. 

 

Antalet gånger man blir tilldelad kiosktjänst beror på hur många elever som ska dela på dagarna och det kan variera från termin till termin.
Så långt det är möjligt försöker vi lägga kiosktjänsten i anslutning till ridlektionen men det är inte alltid möjligt och man kan därför få en dag när man inte har sin lektion. Har man fått en tid där man inte har möjlighet att delta får man själv ansvara för att byta med någon annan. 

 

Har du frågor och funderingar? 
Kontakta
Maria Brandström, Tel.073-0403955

 
Sociala medier
Ungdomssektionen
LuRK Hästloppis
Våra sponsorer