Fritidsgård - Stallhäng

Fritidsgårdsverksamheten hos LuRK

Med stöd av Ludvika kommun kan vi på Ludvika Ridklubb erbjuda barn och ungdomar en riktad ungdomsverksamhet som hålls vid sidan av den ordinarie  ridningen, vi kallar den ”Stallhäng”.

Verksamheten syftar till att bidra till att barnen får en meningsfull fritid, stärka gemenskapen och tryggheten samt genom en ökad närvaro av vuxen i och kring stallet säkerställa säkerheten kring barnens vistelse på ridklubben.

Denna del av våra aktiviteter erbjuder anpassade öppettider i cafeterian med möjlighet till läxläsning och mellanmål för de barn och unga som kommer till oss direkt från skolan.

Exempel på våra Fritidsgårdsaktiviteter:

• Kunskapskvällar med olika teman
  • Käpphästbygge
  • Stallpyssel
  • Brännbollsturneringar
  • Gemensamhetskvällar, med bla lagtävlingar och ”Bäst i Test”
  • Film och pizza-kväll
  • Quiz o frågesport med olika teman
  • Studiebesök

.

Efter en tid med restriktioner som begränsat oss ser vi nu fram emot ett år fyllt av roligheter och möjligheter att planera och genomföra när smittoläge och regelverk så tillåter.

Vi uppdaterar och informerar er både här på hemsidan och på våra sociala medier.

Håll utkik! Välkommen till oss på LuRK J!

Stallhäng-gänget!

Uppdaterad: 01 FEB 2022 13:30 Skribent: Emma Petersson