Hoppa till sidans innehåll

Värdinnor och minivärdinnor


Värdinnor på Ludvika Ridklubb 2018Ebba Gustafsson - Coco

Ebba är 18 år och har hållt på med ridning sedan hon var 5 år gammal. Hon har Coco som värdinne häst och beskriver honom som snäll, söt och mysig. Hon tycker att både dressyr och hoppning är roligt och på sin lediga tid är hon helst i stallet. Senaste hästen hon trillade av var Wega. Om 1 år vill hon ha förbättart sin sits och balans i framföralllt dressyren. 
-Det bästa med Ludvika Ridklubb är alla härliga männsikor och hästar, tycker Ebba!

Sara Johansson - Smudo

Sara är 15 år och har ridit sedan hon var 6 år gammal. Hennes värdinnehäst Smudo beskriver hon som Söt, snäll och speciell. Sara tycker mest om att hoppa och den senaste hästen hon trillade av var Caspar. På sin fritid tycker Sara om att vara med sina kompisar och kolla på serier. Om 1 år skulle Sara vilja klara av att hoppa 1 meter. 
- Det bästa med Ludvika Ridklubb är gemenskapen och att man får stor frihet, tycker Sara!

Minja Häggström - Smurfen 

Minja är 12 år och har ridit sedan hon var 4 år. Minja beskriver sin värdinnehäst Smurfen som snäll, pigg och lurvig. Minja tycker att både dressyr och hoppning är roligt men föredrar hoppning lite mer. Den senaste hästen hon trillade av var Molly. På sin fritid är Minja i stallet och umgås med vänner. Om 1 år skulle Minja vilja kunna hoppa ännu högre än hon kan idag. 
- Det bästa med Ludvika Ridklubb är att det är roligt här och man får vara mycket med hästarna, säger Minja!

Emilia Johansson - Douglas

Emilia är 13 år gammal och har ridit sedan hon var 10 år. Emilia tycker att hennesvärdinnehäst Douglas är busig, snäll och söt. Emilia föredrar att hoppa och den senaste hästen hon trillade av var just hennes egna värdinnehäst Douglas. På sin lediga tid tycker Emilia om att vara med vänner samt rida. Om 1 år skulle Emilia vilja klara av att hoppa 110 cm. 
- Det bästa med Ludvika Ridklubb är gemenskapen, tycker Emilia!

Evelyn Johansson - Madison 

Evelyn är 15 år gammal och har ridit sedan hon var 6 år. Det bästa med hennes värdinnehäst Madison är att hon är mysig och hoppglad. Evelyn tycker att både dressyr och hoppning är roligt men föredrar att hopptävla framför att dressyrtävla. Senaste hästen hon trillade av var Caspar på en hopptävling. På sin fritid tycker Evelyn om att vara i stallet och vara med vänner. Om 1 år skull Evelyn vilja klara av att hoppa en bana på 1 meter. 
- Det bästa med Ludvika Ridklubb är att man alltid har någon att prata med, man får också mycket tid med snälla hästar och människor, tycker Evelyn!

Ellen Lundgren - Chivas

Eller är 15 år och har ridit sedan hon var 5 år gammal. Hennes värdinnehäst Chivas är en gammal valack som hon beskriver som snäll och lugn. Ellen tycker att hoppning är roligast och den senaste hästen hon trillade av var Sally. När Ellen är ledig tycker hon om att vara hemma. Om 1 år vill Ellen ha startat en 80 cm tävlingsklass. 
- Det bästa med Ludvika ridklubb är hopplektionerna och att alla hjälps åt, tycker Ellen.

 

Matilda Karlsson - Wega

Matilda är 18 år och har ridit sedan hon var 8 år. Matilda har varit värdinna på Ludvika Ridklubb i 4 år och har minst sagt koll på läget. Matilda beskriver sin värdinnehäst Wega som bestämd, väldigt egen (stoig) och hon har ganska mycket "power". Hon tycker att både dressyr och hoppning är roligt och hennes mål 1 år framöver är att starta en lokal tävling. På sin fritid studerar Matilda mycket, hon tycker även om att köra folkrace, umgås med vänner, vara i stallet samt träna och äta. 
- Det bästa med Ludvika Ridklubb är att får spendera mycket tid i stallet bland alla härliga hästar och vänner, säger Matilda.

Julia Häggström - Caspar

Julia är 13 år gammal och har ridit sedan hon var 5 år. Julia har ponnyn Caspar som värdinnehäst och beskriver honom som speciell, snäll och lugn. Hon tycker att hoppning och dressyr är lika roligt, men föredrar hoppning när det kommer till tävling. Senaste hästen Julia trillade av var ridskolehästen Smudo. På sin lediga tid tycker Julia om att dansa, vara i stallet, träna gymnastik och chilla. Om 1 år skulle hon vilja klara av att hoppa en bana på 80 cm samt ha utvecklat sin sits. 
- Det bästa med att vara just värdinna på Ludvika Ridklubb är att man får hjälpa andra, att man lär sig mycket om häsar, att det är roligt och att jag får ha en egen värdinnehäst, tyckker Julia. 

Julie Barkensjö - Sally

Julie är 13 år gammal och har hållt på med hästar sedan hon var 4 år ungefär. På sin fritid tycker Julie om att hänga med vänner och familj, chilla och givetvis vara i stallet. Hennes värdinnehäst Sally beskriver honsom framåt, vänlig och bestämd. Julie föredrar dressyr men tycker att hoppning också är roligt och den senaste hästen hon trillade av var Smudo. Om 1 år skulle Julie vilja ha utvecklat sin ridning mer, framförallt sin sits. 
- Det bästa med Ludvika Ridklubb är hästarna och gemenskapen, säger Julie.

Julia Lindberg - Tobbe

Julia är 12 år och har ridit på ridskola sedan hon var 6 år gammal, "men jag trillade av innan jag ens var född" fnissar Julia och syftar på när hennes mamma var gravid med Julia och ramlade av en häst. på sin fritid tycker Julia om att vara i stallet. Julia har Tobbe som värdinnehäst och beskriver honom som söt, busig och snäll. Den senaste hästen hon trillade av var faktiskt busiga Tobbe. Julia föredrar att hoppa, men tycker att dressyr också är kul. Om 1 år skulle Julia vilja ha en egen häst och ha utvecklats ännu mer inom ridningen. 
-Det bästa med Ludvika Ridklubb är att det är kul att vara i stallet, det är roligt att träffa alla kompisar. Sen är det en bra gemenskap och allt man gör i stallet är superskoj, säger Julia.

Moa Aronsson - Molly

Moa är 15 år och har ridit sedan hon var 5 år. På sin fritid är hon helst i stallet. Henne värdinnehäst Molly beskriver hon som busig, glad och arbetsvillig. Moa anser att hoppningen är roligast och hon hoppas på att kunna hoppa högre höjder om 1 år. Senaste hästen Moa trillde av var en travhäst som stod i ett annat stall. 
-Det bästa med att vara just värdinna på Ludvika Ridklubb är att man har mer att göra när man är i stallet, samt att man får vara med på roliga ridlektioner, speciellt hopplektionen som vi har varannan vecka, säger Moa.

Uppdaterad: 05 MAR 2018 18:28 Skribent: Susanne Carlson

 

ABB2_rgb300_10mm

 

 

 

 

pjcarlsson

 

 

 

 

 Spendrups

nkv

RF sisu

Postadress:
Ludvika RK - Ridsport
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Besöksadress:
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Kontakt:
Tel: 024080179, 0730227604
E-post: This is a mailto link

Se all info