Hoppa till sidans innehåll

Parkeringspolicy


Parkeringsregler vid klubbens anläggning

 

Personbilar ska i första hand ställas längs staketet ut mot vägen, eller vid parkeringen nedanför rampen upp mot skullen. I andra hand vid Rökrutan/Gropen, (om inga hästar går i Gropen-hagen) och borta vid "vändplanen" bortom Benny-stallet. 

 

Besökande som kommer till träningar med transporter ska i första hand parkera på planen vid sjukhagarna. Om det är fullt där ska man i andra hand parkera längs ridhusväggen mittemot privatstallarna och vid "rökrutan"/gropen,men kolla först om det går hästar i Gropen-hagen. 

 

När det är träningar på helgerna och det förväntas komma transporter som behöver parkeringsplats så bör personbilar så långt möjligt parkeras längs staketet mot vägen för att det ska fungera så smidigt som möjligt för alla. Detta gäller alla bilar på anläggningen under träningar/aktivitet där många transporter behöver parkeringsplats. 

 

I alla lägen gäller att man ställer sig så att man inte blockerar ingång till stall eller hage, eller väg till hage. Man ska utan problem kunna leda en häst förbi, utan risk för skador på häst, bil, transport. 

Uppdaterad: 20 APR 2017 13:34 Skribent: Susanne Carlson

 

ABB2_rgb300_10mm

 

 

 

 Spendrups

RF sisu

Postadress:
Ludvika RK - Ridsport
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Besöksadress:
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Kontakt:
Tel: 024080179
E-post: info@ludvikaridklubb...

Se all info