Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Missa inte att anmäla till division I dressyr för häst!
 
Hela fem hoppomgångar reds under helgen 14-15 maj men även en dressyromgång fick sitt avgörande!
 
Alla klubbar som deltog i höstens inspirationsträffar har bjudits in till denna digitala uppföljningskväll. Välkommen med anmälan!
 
Dalarna gästas den 8 och 9 maj maj av veterinär Annelie Hellström, Nolberga Veterinärklinik, som ger oss hästägare och utbildare fördjupade kunskaper. Det finns fortfarande plats för fler och vi förlänger därför anmälningstiden till den 2 maj!
 
Äntligen kunde vi samlas för en fortbildning i hoppning för Jens Fredricson denna soliga onsdag den 20 april på Sveden i Falun!
 
För dig som tagit grönt kort före 2011 och inte har det registrerat i tävlingsdatabasen erbjuder distriktet nu två tillfällen att skriva provet på kansliet.
 
Traditionsenligt delades 2021 års championatsutmärkelser ut på Dalarnas Ridsportförbunds årsmöte den 22 mars.
 
Välkomna på fortbildning i hoppning för Jens Fredricson den 20 april på Svedens Gård i Falun.
 
Ideell ledare eller med sikte på en yrkeskarriär i ridsporten - ridledarkursen är ett utmärkt första steg som ger dig en bra grund att bygga vidare på. Dalarnas deltagare är välkomna till Strömsholm i juni.
 
När anmälningstiden till vårens serier har gått ut kan vi summera hela 59 anmälda lag i de sex serier som arrangeras i distriktet!
 

AGRIA CUP 2022 är igång!

(2022-02-07 13:28)
AGRIA Cup Dalarna har nu kört igång och vi har kunnat räkna in poängen från de två första lokala tävlingarna i Dalarna. Alla anmälda klubbar har samlat på sig poäng!
 

Ryttarklassikern Dalarna

(2022-02-04 13:17)
Missa inte årets nyhet - Ryttarklassikern Dalarna - med målsättningen att fler ska prova fler grenar inom ridsporten!
 
Nytt år innebär tid att summera året som gått och titta framåt på planerna för 2022. Här hittar du information om mars månads årsmöten i DUS och för distriktet. Kom ihåg att föranmäla deltagande!
 
DRF och RF-SISU bjuder in till digitala träffar med senaste nytt! Välj mellan kvällsträff 10/2 eller förmiddagsträff 11/2. Här hittar du inbjudan.
 
En ny tävlingssäsong stundar och därmed också dags för våra domare att uppdatera sina kunskaper!
 

 

ABB2_rgb300_10mm

 

 

 

 Spendrups

RF sisu

Postadress:
Ludvika RK - Ridsport
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Besöksadress:
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Kontakt:
Tel: 024080179
E-post: info@ludvikaridklubb...

Se all info