Nyheter från SDF

Äntligen ser det ut som att vi ska kunna genomföra en ungdomsledarutbildning på "vanligt" sätt med fysiska träffar fyllda av erfarenhetsutbyte och nya vänner!

Är ni bäst på häst? Söndagen den 31 oktober arrangerar DUS i Dalarna kunskapstävlingen "Vi i stallet" på Svedens gård i Falun. Anmäl klubbens lag senast 17/10.

Hur motiverar vi våra medlemmar till engagemang och delaktighet i föreningen?

Leksands Ridklubb stod värd för seriefinalen av Dressyrallsvenskan division II norra zonen söndagen den 17 oktober.

Det är dags att söka tävling för tävlingsåret 2022!

Distriktets Ungdomssektion, DUS i Dalarna, hälsar nya ledare i åldern 11-14 år välkomna till en rolig ledarhelg på Leksands Ridklubb den 20-21/11.

Som vi längtat! Både efter att få samla länets ridlärare och tränare igen och efter att få ta del av Elisabet Lundholms gedigna kunskap och erfarenhet! Två kursdagar är planerade, 26 och 27 oktober i Rättvik.

Nu bjuder vi in till Ryttarutveckling nivå 2! En satsning som möjliggörs av FOLKSAM och i Dalarna av Leksandsbröd som gör det möjligt för oss att ha så fina jackor från Uhip.

Välkommen att förbereda 2022 års tävlingssäsong!

Stort grattis till Emma Schuber som tog SM silver i distans för unga ryttare i helgen vid tävlingar hos Värmlands Distansryttare.

Distriktsmästerskap 2021

(2021-08-23 12:29)
Årets Distriktsmästerskap avslutades med ponny DM i hoppning som reds på Gagnefs Ridklubbs nationella hoppningar den 11 september.

Glädjande framgångar till Dalarna i årets SM i paradressyr genom Sara Åhl Persson på Lord III. Vi gratulerar Sara och hennes klubb Vansbro RS!

Det är mästerskapstider! Vi gratulerar Elin Andersson på Aspelunds Swede från Svärdsjö RK och Mary-Sophie Haid-Bondergaard på Adora Nightingale tävlande för Insjöns RK som erövrat var sin bronsmedalj!

Ponny SM reds på Mantorps Travbana vecka 32 då även Childrensekipagen red sitt SM.

E-post: info@ludvikaridklubb...