Nyheter från SDF

Det tillfälliga tävlingsstoppet i Sverige hävs från och med den 12 april. Det beslutet tog Svenska Ridsportförbundets styrelse på onsdagen. Därmed tillåts tävlingar för yrkesverksamma igen.

Falu RK söker sportchef

(2021-03-25 12:20)

Du vet väl att länsveterinärens rapporter om misstänkt smitta, med efterföljande provsvar, sedan flera år publiceras löpande på Dalarnas Ridsportförbunds hemsida?

AGRIA Cup 2021 står i startblocken och väntar på att vi ska komma igång med säsongen!

Den traditionsenliga utdelningen av Dalarnas Championatstecken sker vid distriktets årsmöte. Detta sker i år digitalt den 29 mars, men icke desto mindre har Champions utsetts och de får prisas vid annat tillfälle!

Kallelse årsmöte 2021

(2021-03-12 16:15)
Dalarnas Ridsportförbund kallar till digitalt årsmöte måndagen den 29 mars kl 19.00. Med stöd av RF-SISU Dalarna genomförs mötet digitalt i programmet Easymeet. Detaljerad information sänds till klubbarna och till anmälda ombud.

Covid-19 och ridsporten

(2021-03-10 21:37)

Vi erbjuder en digital föreläsningar med Peter Kallings, Svenska Ridsportförbundets förbunds veterinär.

Då vi ser att flera klubbar ännu inte har handledare som genomgått utbildning på det nya digitala grönt kort materialet bjuder vi in till ännu en handledarutbildning, Välkommen att anmäla till digital utbildning via Teams tisdagen den 30 mars!

I många av Dalarnas ridklubbar finns ungdomssektioner och ungdomsledare som sätter guldkant på klubbverksamheten! Hjälp DUS att utse årets pristagare! Här hittar du länkar för att lämna förslag.

Välkomna att anmäla era lag till vårens serier! Vi fortsätter att förbereda för att kunna genomföra serierna när smittläget så tillåter.

Välkomna till 2021 års repetitionskurs som detta år kommer att ske digitalt den 23 januari.

Med anledning av den förändrade smittskyddssituationen måste vi skjuta fortbildningen fram i tiden. Ny dag kommer så snart möjlighet ges.

E-post: info@ludvikaridklubb...