Nyheter från SDF

Nu startar vi upp träffar för er som arbetar på distriktets ridskolor och som vill möta kollegor för att byta idéer och erfarenheter!

Välkomna till Tällberg för en efterlängtad helg för ökad kunskap, en energiboost och värdefullt erfarenhetsutbyte.

Ännu ett mångsidigt ekipage har fått sin rosett för deltagande i Ryttarklassikern Dalarna, Agnes Jugas på Sifverrose Safira.

Anmälan till höstens serier är nu öppen och sista ordinarie anmälningsdag är 20 juni.

Missa inte att anmäla till division I dressyr för häst!

Helgen 18-19 juni reds finalerna i division III i dressyr för både häst och ponny hos Säterbygdens Ridklubb.

Äntligen kunde vi samlas för en fortbildning i hoppning för Jens Fredricson denna soliga onsdag den 20 april på Sveden i Falun!

För dig som tagit grönt kort före 2011 och inte har det registrerat i tävlingsdatabasen erbjuder distriktet nu två tillfällen att skriva provet på kansliet.

Traditionsenligt delades 2021 års championatsutmärkelser ut på Dalarnas Ridsportförbunds årsmöte den 22 mars.

Välkomna på fortbildning i hoppning för Jens Fredricson den 20 april på Svedens Gård i Falun.

Ideell ledare eller med sikte på en yrkeskarriär i ridsporten - ridledarkursen är ett utmärkt första steg som ger dig en bra grund att bygga vidare på. Dalarnas deltagare är välkomna till Strömsholm i juni.

När anmälningstiden till vårens serier har gått ut kan vi summera hela 59 anmälda lag i de sex serier som arrangeras i distriktet!

AGRIA CUP 2022 är igång!

(2022-02-07 13:28)
AGRIA Cup Dalarna har nu kört igång och vi har kunnat räkna in poängen från de två första lokala tävlingarna i Dalarna. Alla anmälda klubbar har samlat på sig poäng!

Ryttarklassikern Dalarna

(2022-02-04 13:17)
Missa inte årets nyhet - Ryttarklassikern Dalarna - med målsättningen att fler ska prova fler grenar inom ridsporten!

Nytt år innebär tid att summera året som gått och titta framåt på planerna för 2022. Här hittar du information om mars månads årsmöten i DUS och för distriktet. Kom ihåg att föranmäla deltagande!

E-post: info@ludvikaridklubb...