Vi söker en erfaren ekonom till vår förening!

30 JUN 2020 16:24
Kanske har Du ett deltidsarbete och kan kombinera detta med ditt ordinarie arbete? Eller är Du nybliven pensionär med tidigare erfarenhet och vill fortsätta inom yrket och hjälpa oss på ridklubben? Skicka in din ansökan redan idag!
  • Uppdaterad: 30 JUN 2020 16:24

Föreningen bildades 1973 och har idag ca 350 medlemmar. Vår anläggning finns i Räfsnäs där vi håller aktiviteter veckans alla dagar, för alla åldrar , nivåer och intressen inom hästsporten.

Då vår nuvarande ekonom/administratör har gått upp på heltid på sitt ordinarie arbete söker vi nu en person som är trygg i att utföra bla följande arbetsuppgifter:

Löpande bokföring, kundreskontra, löner, deklarationer  och Fora-rapportering samt fakturering. Vi använder Fortnox för bokföring och löner och Sportadmin för fakturering.

Arbetstiden varierar, men 18-25 timmar/månad, dock något fler vid bokslut i januari-februari.

Kanske har Du ett deltidsarbete och kan kombinera detta med ditt ordinarie arbete? Eller är Du nybliven pensionär med tidigare erfarenhet och vill fortsätta inom yrket och hjälpa oss på ridklubben?Vi behöver Dig med erfarenhet inom de arbetsuppgifter som förekommer hos oss.

Frågor gällande verksamheten:  Gita Karelius, ridskolechef mobil: 0706247085 mail: This is a mailto link

Frågor gällande arbetsuppgifter: Kia Lahr, nuvarande ekonomiassistent ,mobil:  0709810505 mail: This is a mailto link

Ansök senast 10/8, till This is a mailto link

Välkommen med Din ansökan !

Skribent: Emma Petersson