Viktigt! Ridlektionerna kommer from idag, söndag 16/1 och under v. 3 att flyttas fram

17 JAN 2022 08:10
  • Skapad: 17 JAN 2022 08:10

❗️Viktig info ❗️
Ridlektionerna from idag, söndag 16/1 o ridlektionerna
v. 3 kommer att flyttas fram.
Alltså inga ridlektioner kommer hållas, utan terminen kommer istället att fortsätta längre in på sommaren. Detta gäller nu i första läget v.3, men vår förhoppning är att vi åter är igång v.4, aktuell info kommer finnas på FB o Instagram, i viss mån även hemsidan💕.
Vi har just nu hög sjukfrånvaro i både personalstyrkan, hos vikarier samt övriga, o vi väljer därför att fokusera på att hästarna o stallet kan fungera väl💕.
Detta innebär även att ridhusets halltider kommer ändras en del för denna vecka, se aktuellt bokningsschema på vår hemsida💕.
Det kommer dock vara begränsat med manegevård/harvning av underlaget under veckan.
Hoppas alla har förståelse💕!
Vid frågor/funderingar, kontakta This is a mailto link eller This is a mailto link
Ta hand om er o varandra 🤗!
Skribent: Emma Petersson

E-post: info@ludvikaridklubb...