Uppdaterade restriktioner VIKTIGT!!

14 DEC 2020 11:28
  • Skapad: 14 DEC 2020 11:28

OBS! Uppdaterade restriktioner från och med 14 december och fram till 30 juni 2021 om inte annat meddelas.
Vi vill åter påminna om att verkligen vara rädda om varandra och hålla avstånd osv💕!
Kan vi hålla och följa restriktioner och råd på rätt sätt kan vi fortsätta hålla verksamheten igång.
Tack för att alla hjälper till🤗!
Info angående nya restriktioner o rutiner gällande Covid-19 från och med 14 december :
I enlighet med Svenska Ridsportförbundets anvisningar kommer vi i nuläget att kunna bedriva vår ordinarie lektionsverksamhet, förutsatt att vi strikt följer råd gällande avstånd, hygien och övriga säkerhetsrutiner.
Tävlingar och klubbaktiviteter ställs in, liksom prova-på, teoripass och liknande.
Nya direktiv kan komma med kort varsel.
Samma direktiv som tidigare gäller plus det nya, och vi påminner lite extra om följande:
🌼Besök inte vår verksamhet om du har något sjukdomssymptom
🌼ENDAST EN medhjälpare/medföljare per elev och ENDAST om eleven behöver hjälp/ledare får följa med in. Annars vänta utanför!
🌼 Rid med handskar
🌼 Stanna inte kvar längre än nödvändigt i stallet efter din lektion, kom, rid, åk hem.
🌼 Byt om hemma! Omklädningsrummen får ej användas nu!
🌼Tvätta händerna ofta
🌼Läktaren stängs för att minska smittspridning
🌼Fiket får endast användas av personal och värdinnor/minivärdinnor,
🌼Teorirummet får inte användas som "uppehållsrum"
🌼Håll avstånd, visa hänsyn i sadelkammaren och vänta på din tur.
Tack för att Ni hjälper till !
Mvh Personal o Styrelsen

E-post: info@ludvikaridklubb...