Viktig information

20 MAR 2020 13:49
Viktig information till samtliga medlemmar hos Ludvika Ridklubb
  • Skapad: 20 MAR 2020 13:49

Svenska Ridsportförbundet följer noga utvecklingen av Coronaviruset med anledning av smittläget, där det händer mycket och läget förändras fort. Hur situationen påverkar verksamheter utvärderas kontinuerligt.

Ridskoleverksamheten kan fortsätta under förutsättning att följande regler efterlevs:

- Personer med förkylnings- eller sjukdomssymptom får inte besöka vår anläggning. Den som har personer i riskgrupper i sin närhet ska också avstå besök. Personalen har rätt att skicka hem elev som uppvisar förkylnings- eller sjukdomssymptom.

-I stallet eller ridhuset håller vi avstånd till varandra, hostar eller nyser i armvecket samt att vi inte tar i hand eller kramar varandra.

- Tvätta händerna noga med tvål och rinnande vatten. Tvål, pappersservetter finns på alla toaletter och handsprit vid stora entrén.

- Ridelever rekommenderas endast komma till i samband med sin ridlektion eller stalldag. Detta för att undvika att flera personer samlas på samma ställe.

- Rekommendationen är att varje ridelev får ha max 1 person med sig vid sitt ridtillfälle.

- Kiosken håller öppet för försäljning t.v. men rekommendationen är att inte vistas där längre tid än för inköp.
- Vi ber om förståelse om att ridlärare kan omfördelas, teorilektion i lektionssal kan flyttas och ber er följa info på våra sociala medier. Ovanstående gäller tills vi kan återgå till normalläge.
Tack för visad förståelse och att du respekterar situationen