Ridhusbokning

Här kan du boka ridhustid. Vill du boka någon av utebanorna så klicka på pilen efter "Ridhusbokning".
Se regler för bokning nedanför bokningskalendern.

NYHET!! Bokningssystemet vi använder kräver numera att du har ett eget konto med lösenord och loggar in via det.

Börja med att skapa ett konto om du inte redan  har ett, eller logga in via din Facebook.

• Klicka på önskad ledig tid. Skriv namn, gärna efternamn också, lägg till om det gäller hoppning, unghäst eller annat- som info till andra som vill rida samtidigt
  •  Boka endast 1 timme/ gång (häst) +ev bygge vid hoppning.
  •  När det är bokat "dressyr för alla" är det fritt fram att rida dressyr för alla som vill.
  • När det är bokat "hoppning för alla" är det fritt fram att bygga hinder/bana och hoppa, men alla som är inne får samsas om utrymmet.
  • Vill du longera eller tömköra när någon annan har bokat tid måste du fråga först, och visa hänsyn till de ridande.
  • Om någon har bokat för longering eller tömkörning kan man komma in och rida samtidigt som den andra tömkör/longerar, men man får visa vanlig hänsyn.
  • Vid löshoppning måste man boka ensamrätt och betala extra anläggningshyra. Kontakta kontoret för bokning och faktura vid önskemål om ensamrätt.
  • Samma gäller om man vill vara ensam i ridhuset som vid inridning eller annan liknande träning. Annars har man INTE ensamrätt.
  • Har någon bokat ridhuset för ridning eller hoppning är det tillåtet för andra att komma in och rida, bara man tar hänsyn till rådande aktivitet.
  • Ridskolan har alltid ensamrätt på sina bokningar, men man kan alltid fråga om det går bra att komma in och rida om man då tar hänsyn till rådande aktivitet.
  • Anläggningskort krävs för alla, eller att man betalar anläggningshyra per gång.
  • Anläggningskort/anläggningshyra krävs även för utebanorna. 750 kr/halvår  80 kr/gång medlem 100 kr/gång icke medlem 10-pack ridbiljetter (går att använda för flera olika hästar) 800 kr.
  •  Frågor/funderingar och för att boka ensamrätt, ring 0240-80179 eller maila This is a mailto link
Uppdaterad: 2017-04-20 13:39