Hyra boxplats

UPPSTALLNING

Vi har möjlighet att hyra ut ett antal boxplatser för medlemmar med egna hästar. På anläggningen finns en uthuslänga som inrymmer tre olika mindre stallar, med vardera 4 boxar. I längan finns även en separat foderkammare där varje boxplats har sitt utrymme och här finns även tillgång till vatten.

Förvaringsmöjligheter finns även i anläggningens sjuk/gäststall, där varje boxplats har ett skåp/förvaringsmöjlighet. Detta utrymme är låst och även larmat nattetid. Vid behov och mån av tillgång finns även möjlighet till förvaring på logen.

På anläggningen finns ridhus, utebanor, omklädningsrum, dusch, kiosk, tvättstuga, konvalescenthagar och mycket annat.

Ett prisvärt alternativ för dig som sätter värde på tillsyn av hästen under hela dagen.

Prislista from 1/8- 2018:

Grundhyra:

I grundhyran ingår boxplats, hagplats, strö, anläggningskort.

Bennystallet 1400 kr

Skruttenstallet 1000 kr

Krippestallet 1400 kr

Service:

I servicen ingår M/L/EM/KV-fodringar vardagar, Ut o insläpp vardagar, på o av med ett täcke. Helgfodringar som ingår är M/L/EM. Alla som står uppstallade har rullande schema på kvällsfodring av hela anläggningen.

Serviceavgift 900 kr

Grovfoder:

Priset på grovfoder kan variera då det följer marknadens läge. Kostnaden för grovfoder faktureras månaden efter enligt åtgång. Vi erbjuder i första hand hösilage.

Intresselista

Vill man hyra box har klubben en intresselista som man kan anmäla sig till. Kontakta ridklubben via telefon 0240-80179 , 0730-227 257 eller via mail This is a mailto link.

Uppdaterad: 27 AUG 2018 10:34

Tel: 0240-80179, Ridskolechef 0730-227604