PARKERING!!

2017-08-18 10:12
MYCKET VIKTIGT!! Parkering nu under byggtiden ska ske nere vid gräsfotbollsplanen strax bortom klubben/campingen på andra sidan vägen! Låt oss alla hjälpa till med detta så underlättar det för alla.
  • Uppdaterad: 2017-08-18 10:18

Ingen parkering får ske inne på området innanför byggstaketet. Det är byggarbetsplats. Längs ridhuset/privatstallarna är det bara personal, och i mån av plats- de som har hästar uppstallade, som kan parkera.

Vi får inte parkera på "rundeln" på andra sidan vägen i anslutning till campingen.

Bilar och transporter ska alltså parkeras nere vid gräsfotbollsplanen.

Alla besökare ska gå in på anläggningen bredvid de blå barackerna/längs privatstallarna/ridhuset och inte gå inne på byggområdet.

Det handlar om olycksrisker för både besökare och byggjobbare och respekt för byggjobbarna och deras arbetsplats.

Snälla, hjälp oss minska riskerna genom att parkera nere vid fotbollsplanen.