Nyheter från DF

Du som är aktivt elitsatsande på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under, alternativt har du utvecklingspotential och en långsiktig ambition att utvecklas mot elit.

Idrottsföreningar och förbund är egna juridiska personer. Ni har ansvar för hur ni behandlar och hanterar personuppgifter, dvs hur ni samlar in, behandlar, uppdaterar medlemmarnas personuppgifter.

Vi ser gärna att ni redovisar senast 20 juni. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.

Grattis Mattias och Annika

(2018-05-08 16:10)
Under eftermiddagen presenterades nya landslagstränare av Svenska Skidförbundet. Dala Sports Academy Elits tränare Annika Zell och Mattias Nilsson har blivit utsedda till tränare i skidlandslaget.

Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.

Årsstämma 2018

(2018-04-19 14:49)
18 april hölls årsstämma på Kvarnporten i Falun. 25 förbund representerades av 37 ombud.

PeO Karlström tilldelades Dalarnas Idrottsförbunds förtjänsttecken i guld, PeO har varit i idrottens tjänst i mer än 50 år.

I Månadens vissling träffar vi 16-åriga Simon Eriksson ifrån Falun. När Simon började döma ishockey var han 13 år gammal och han hade aldrig spelat ishockey. Idag lever han ett aktivt liv med många bollar i luften.

Insamlingsevent

(2018-04-12 15:00)
Passa på att rensa vinden, förrådet eller garaget. Lämna in idrotts- och fritidsutrustning så att de får ett "nytt liv". Kom gärna med utrustning som är aktuell för vår- och sommaraktiviteter.

Just nu söker vi personal inför sommaren 2018, sommaraktiviteterna kommer genomföras under vecka 25 måndag-torsdag och vecka 26 måndag-fredag.

Vi vill hälsa dig välkommen till våra nya fina lokaler. Till Idrottens hus ska du alltid känna dig välkommen, men denna dag hälsas du särskilt välkommen på fika och rundvandring.

Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken? Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.

Sommaridrottsskola 2018

(2018-04-10 09:10)
Som tidigare år arrangerar vi GRATIS aktiviteter för föreningar som bedriver sommaridrottsskolor i Dalarna. I år erbjuder vi fem teman med utgångspunkt i Svensk Idrotts gemensamma vision Strategi 2025.

Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.

E-post: info@ludvikaridklubb.se