Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Årets upplaga av Ponnyallsvenskan elitserien i dressyr är igång. Alla zoner utom zon Mitt har ridit en omgång. Vinnare i de olika zonerna blev.
 
Niklas Arvidsson har ridit många starter vid unghäst-VM. I år rider han bland annat Confidence CC, svenskfödd häst, efter Casall-Nekton och uppfödd av CC Holsteiner Breeding från Åby, Norrköping.
 

Frisk i stallet!

(2017-09-18 20:34)
Att vara med hästar gör gott för både knoppen och kroppen. Följ med till ridskolan och träffa ryttarna som vet hur man kan "ladda batterierna" i stallet.
 
VM I distansritt för Young Rider avgörs på lördag, 23 september, i Verona, Italien. Sverige skickar fyra ryttare till Valeggio utanför Verona. Det är andra gången på fyra år som ett mästerskap rids i den bedövande vackra omgivningen.
 
Det blir ett rekordstort VM i parkörning i Lipica, Slovenien 20-24 september.  Sverige skickar trion Camilla Ahlberg, Yngve Käll och Eva Ottosson.
 

Vill du bli hoppdomare?

(2017-09-18 10:21)
Är du över 20 år och intresserad av att bli hoppdomare? Nu bjuder Stockholms Läns Ridsportförbund i samarbete med Södermanlands, Upplands och Västmanlands Ridsportförbund in till Hoppdomarutbildning steg 1. Utbildningen hålls 14-15 oktober på...
 
Välkommen till repetitionskurs för A-, B- och C-banbyggare i hoppning samt fortbildning för A- och B-tränare i hoppning. Kursen har tema "unghästbanor idag och i framtiden" och hålls under Elmia Scandinavian Horse Show.
 
Det blev flera svenska GP-placeringar när Flyinge i helgen stod värd för internationell ungdomshoppning med Baltic Cup.
 

Douglas Lindelöw GP-femma

(2017-09-17 19:42)
Det blev en femteplats i Grand Prix för Douglas Lindelöw och Zacramento när de internationella hopptävlingarna i belgiska Bonheiden avslutades under söndagen.
 
Henrik von Eckermann och Mary Lou tog hem åttondeplatsen i Lausannes 160-hoppning Grand Prix.
 
Christoffer Forsberg red in på åttonde plats i nederländska Varssevelds tvåstjärniga internationella fälttävlan.
 
Ingemar de Vos, ordförande för det internationella ridsportförbundet (FEI), valdes under lördagen in i den internationella olympiska kommittén, IOK.
 
Sex år efter olyckan slår Louise Etzner Jakobssons dröm in. Hon gör come back i Grand Prix dressyr med Zernard på Strömsholm.
 
Sex år efter olyckan slår Louise Etzner Jakobssons dröm in. Hon gör come back i Grand Prix dressyr med Zernard på Strömsholm.
 
Ridsporten är känd för sina starka ungdomar. Ungdomar som engagerar sig för sin sport, som påverkar och är med och fattar besluten. Vi vill hylla våra fantastiska ungdomsledare och ungdomssektioner och söker nu kandidater till två stipendier.
 

 

ABB2_rgb300_10mm

 

  pjcarlsson

 

 

Nilssons avlopp

 

FullSizeRender (3)

 

 

scandraillogga

rws

bilmetro

nkv

sponsor_sisu

sponsor_dalvikskvarn

Postadress:
Ludvika RK - Ridsport
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Besöksadress:
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Kontakt:
Tel: 0240-80179
E-post: This is a mailto link

Se all info