Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Dalarnas Ridsportförbund inbjuder till Basutbildning för ridsportens ledare den 11 november på Fornby Folkhögskola under ledning av distriktets basutbildare.
 
Distriktsnytt är på väg till sina prenumeranter, men blir någon dag försenad, pga missad automatleverans av toner!
 
Distriktets ungdomssektion, DUS, bjuder in till Häst- och Stallvårdsledarkurs den 11-12 november hos Vansbro Ryttarsällskap.
 
Kvalperioden i Grenledarnas Riksserie i dressyr har nu löpt ut och de två ekipage som fått högst procent i Dalarna är Alexandra Sterner och Elsa Tidigs.
 
Gittan Gröndahl från Statens Veterinärmedicinska anstalt besökte Borlänge den 6 september för att prata smittsamma sjukdomar på häst och främst kvarka.
 
I samband med att Svenskt mästerskap i fälttävlan rids delar Elin Stålbergs minnesfond ut ett stipendium till den svenska juniormästaren. 
 
Det har blivit dags att anmäla blivande ungdomsledare till det första steget av Ungdomsledarutbildningen. Missa inte att ta del av den fina ledarskapsutbildning som finns inom Ridsporten.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder i samarbete med Värmland och Örebro Läns distrikt in till repetitionskurs för LA/MsvC domare i dressyr.
 
Mora Ridklubb stod värd för division II i dressyr både för ponny och häst helgen 2-3 september och hos Storbyn reds en första omgången av PAS II hoppning södra zonen.
 
Det börjar nu bli dags att söka tävling för säsongen 2018 - alla ansökningar görs i tävlingsdatabasen. Vi välkomnar till årets tävlingsarrangörsträff  onsdagen den 15 november kl 18.00 på Fornby Folkhögskola i Borlänge.  Fördelning av serier osv...
 
Rudolf "Rolle" Winter som jobbar på Ludvika Ridklubb fick 2016 flest röster och blev Årets ridkolehäst bland 12 andra ridkolefavoriter! Nu ska vandringstrofén skänkt av Anita Hedin lämnas vidare. Varje ridklubb i Dalarna med ridskoleverksamhet får...
 
Distriktets ponnyekipage i hoppning red distriktsmästerskap hos Åsebo Ridsällskap den 27 augusti och tre nya guldmedaljörer kunde utses.
 
Annelie Eriksson tog en fin seger med 7 åriga Jumeria Palm i en CEI 1* klass med 149 startande över 80 kilometer i Euston Park, Storbrittannien. 
 
Emma Ek från Falu Ryttarsällskap briljerade vid Insjöns Ridklubbs tävlingar den 12 augusti då distriktsmästerskapet i dressyr för ponny reds. Hon kammade nämligen hem guldmedaljen både i kategori C och kategori D.
 
Årets distriktsmästare på hoppning för häst utsågs under Rommehoppet helgen 12-13 augusti. 
 

 

ABB2_rgb300_10mm

 

  pjcarlsson

 

 

Nilssons avlopp

 

FullSizeRender (3)

 

 

scandraillogga

rws

bilmetro

nkv

sponsor_sisu

sponsor_dalvikskvarn

Postadress:
Ludvika RK - Ridsport
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Besöksadress:
Räfsnäsvägen 57
77194 Ludvika

Kontakt:
Tel: 0240-80179
E-post: This is a mailto link

Se all info