Rösta på Tobbe som Årets Ridskolehäst!

2017-10-11 09:53
Dalarnas Ridsportsförbund är tillbaka med den årliga tävlingen "Årets Ridskolehäst". Gå in och rösta på Ludvika Ridklubbs Tobbe!
  • Uppdaterad: 2017-10-11 09:53

2014 korades vår Chivas som Årets Ridskolehäst i Dalrnas distrikt, 2016 tog vår numera pensionerade Rolle hem visten. Och nu är det dags att utnämna detta års vinnare.
Vi har i år nominerat vår ögonsten Knyttes Toblerone "Tobbe" som representant från Ludvika Ridklubb och hoppas nu på att vi får behålla vår plats på toppen. För nog förtjänar vår lilla ponnyfavorit att bli Årets Ridskolehäst?

Nomineringen:

Ludvika Ridklubb - Knyttes Toblerone "Tobbe"
Svensk ridponny

Ludvika RK - Knyttes Toblerone.jpg stor

Tobbes namn känns helt rätt för en svensk ridsponny vars mamma heter Choklad. Tobbe är energisk och gillar när det går undan. Det enda som egentligen kan få honom att stanna och lägga i backen är när han får syn på en hästtransport - ack ve och fas när dessa används vid dressyrtävlingar. Denna isabellfärgade enormt söta B-ponny är en klar favorit bland många av klubbens elever.

Så här röstar du:

Maila till This is a mailto link
Du får rösta på max 3 hästar och dela ut poängen 3p, 2p och 1p.  Skriv hästens namn nedan och hur många poäng du vill ge resp. häst. Alla får rösta, men man får bara rösta en gångSista dag att skicka in röster är söndag den 15 november!

Givetvis ger vi 3 poäng till vår Knyttes Toblerone "Tobbe", delar detta med våra vänner och bekanta (alla kan rösta) och sedan håller vi tummarna!

Länken nedan leder till de andra nominerade ponnysarna och hästarna:

Skribent: Maria Hellsten